НОВОСТИ

ПОПУЛЯРНЫЕ НОВОСТИ

АВТОРИЗАЦИЯ

CСЫЛКИ

1+1 і ТЕТ підтримають київський концерт Red Hot Chili Peppers

Телеканали «1+1» і ТЕТ стали партнерами фестивалю Tuborg GreenFest, який пройде 25 липня на стадіоні «Олімпійський» у Києві. Хедлайнерами вечора стане легендарний рок-гурт Red Hot Chili Peppers, який вперше у рамках свого концерт-туру прибуде до України, повідомляє прес-служба «1+1».

Рокери їдуть у Київ зі своїм новим альбомом I'm with You. Це буде перший масштабний концерт на реконструйованому НСК «Олімпійському».

Днями стало відомо, що другим гуртом, який виступатиме на фестивалі, стануть лондонські рок-н-рольники The Vaccines, які з'явилися на сцені Великої Британії два роки тому.

Третього учасника Tuborg GreenFest організатори ексклюзивно оголосять на наступному тижні в ефірі «Сніданку з 1+1», під час якого також розіграють квитки на сам концерт. Крім того, розіграш квитків буде проходити на сторінці ТЕТ у соціальній мережі Facebook (www.facebook.com/tet.tv).

«Захід обіцяє вразити глядачів, - йдеться в повідомленні прес-служби, - спеціально з Німеччини в Київ везтимуть 48 тон обладнання. Висота сцени сягатиме двох метрів і буде встановлюватися на спеціальній водній подушці, загальним об'ємом у 12 тис літрів води. Монтаж майданчика займе три доби та до нього буде залучено 200 робітників».

Станом на зараз 90% квитків у першу фан-зону вже розпродано, заявляють організатори. Загалом Київ випереджає Москву та Санкт-Петербург за кількість проданих квитків на подію.

Источник: www.tv.net.ua


Источник:
Опубликовано в категории: Новости » Музыка
21-03-2012, 22:12
код от комментариев вконтакте
код от комментариев фейсбук