НОВОСТИ

ПОПУЛЯРНЫЕ НОВОСТИ

АВТОРИЗАЦИЯ

CСЫЛКИ

Соціальне ток-шоу «Говорить Україна» стартує у квітні

Прем'єра соціального ток-шоу «Говорить Україна!» вийде на каналі «Україна» у квітні. Про це повідомляє прес-служба, підтвердивши інформацію про запуск цього проекту.

«Мета нового проекту не просто вислухати, але й дати поради, які застосовуються на практиці та сприяють вирішенню проблеми. Героєм ток-шоу може стати кожен. Головне - це резонансна історія, яка буде цікавою й актуальною для громадськості» - наголошує прес-служба.

Героями програми стануть свідки та учасники різних подій. У студії будуть присутні експерти: актори, шоумени, депутати, представники влади та громадських організацій. Також активну участь у програмі братимуть глядачі у студії.

Ім'я ведучого канал поки не розголошує.

«Ми вірмо, що майданчик цього проекту стане тим місцем, де люди зможуть обговорити свої життєві питання, а глядачі - побачити яскраві та незвичні історії. Проект дуже важливий, дуже ємкий - ми довго до нього йшли. Тепер ми взяли на себе непросту місію, яка соціально важлива. Але ж канал із назвою "Україна" і повинен робити головні ток-шоу країни!», - зазначив головний виконавчий продюсер каналу «Україна» Григорій Тичина.

Зйомки ток-шоу відбулися в одному з павільйонів кіностудії ім. О. Довженка 21 та 22 березня.

Нагадаємо, канал «Інтер» також готує до запуску соціальне ток-шоу під назвою «Про життя». Ведучим шоу є Андрій Пальчевський. Продюсером - Оксана Панасівська. Шоу має виходити по буднях у вечірньому праймі. Перші ефіри ток-шоу уже відзняті. Старт проекту заплановано на квітень. У подальшому «Про життя» має виходити у прямому ефірі.

За форматом цей проект близький до ток-шоу Андрія Малахова «Пусть говорять», що виходить на російському «Первом канале». В Україні шоу Малахова транслює протягом кількох років канал «Україна» у денному слоті.

Своє соціальне ток-шоу запустив 24 січня і Перший національний - це проект «Шустер life. Адреналін» виробництва «Савік Шустер студії», у якому в студії обговорюють гостросоціальні проблеми. Програма виходить щовівторка о 21:25.

Источник: www.tv.net.ua


Источник:
Опубликовано в категории: Новости » На телеэкране
22-03-2012, 23:33
код от комментариев вконтакте
код от комментариев фейсбук