НОВОСТИ

ПОПУЛЯРНЫЕ НОВОСТИ

АВТОРИЗАЦИЯ

CСЫЛКИ

Набивные глубинные стеллажи для склада grossvektor.ru.

Радіо «Мелодія» повертається на хвилях радіо «Дача»

ТРК «Радіо Кохання», що входить до холдингу ТАВР, змінює позивний.

ТРК «Радіо Кохання», що входить до радіохолдингу «ТАВР Медіа» («Русское радио - Украина», «Хіт ФМ», Kiss FM, «Радіо Рокс»), змінює позивний «Дача» на позивний «Мелодія». Відповідні зміни до ліцензій мовника внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 21 березня.

За словами директора з розвитку холдингу ТАВР Володимира Гончаревського, формат і аудиторія «Дачі» та «Мелодії» майже однакові, але «Мелодія» є більш відомим брендом, тож було прийнято рішення про зміну позивного. «Права на бренд належать нам», - додав він.

Співвласник компанії «Онікс», яка раніше мовила як радіо «Мелодія», Андрій Карпій пояснив «Телекритиці», що «Онікс» продав «Радіо Кохання» права на товарний знак (деталі угоди є конфіденційною інформацією). «"Онікс" заявляв, що зробить все для відновлення "Мелодії". Обіцянку виконано», - заявив він.

Володимир Гончаревський запевнив Нацраду, що «все найкраще, що було в ефірі старої "Мелодії", залишиться в ефірі нової. Але ми покращимо наповнення».

Разом з позивним трохи змінилася програмна концепція «Радіо Кохання»: зменшився обсяг інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм (з 1 години до 40 хвилин на добу), культурно-мистецьких (з 30 хвилин до 15 хвилин на добу), науково-просвітницьких (з 30 хвилин до 15 хвилин на добу) та збільшився - розважально-музичних (із 17 годин 36 хвилин до 18 годин 26 хвилин на добу).

Також у компанії змінилися власники: додалося ТОВ «Юкрейн Медіахолдінг», Київ (частка 99%), а частка Олега Дорофеєва зменшилася до 1%.

Нацрада переоформила чотири ліцензії радіокомпанії, мережа якої охоплює 18 міст. Крім того, були переоформлені на позивний і концепцію «Мелодії» ліцензії ще трьох місцевих радіокомпаній: ТОВ «Радіокомпанія "Ностальжі"» з міста Запоріжжя, ТОВ «Радіо Всесвіт» з міста Суми і ТОВ «ТРК "Квадрат"» з міста Полтави.

ТРК «Квадрат» раніше мало позивний «Дача», «Радіо Всесвіт» - «Всесвіт-радіо» і MFM, «Ностальжі» - «Радіо Ностальжі». Усі вони тепер мають позивний «Мелодія». До того ж, з ліцензії «Ностальжі» вилучено частоту 103,4 МГц у Бердянську, оскільки в самої ТРК «Радіо Кохання» є ліцензія на Бердянськ.

Таким чином, до 18 міст мережі нової «Мелодії» (Київ, Харків, Дніпропетровськ, Донецьк, Одеса, Львів, Сімферополь, Севастополь, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Вінниця, Маріуполь, Краматорськ, Бердянськ, Вознесенськ, Охтирка, Ялта) приєдналися ще сім міст: Суми, Полтава, Запоріжжя, Токмак, Мелітополь, Пологи, та Енергодар. Нагадаємо, що мережа старої «Мелодії» охоплювала понад 35 міст.

За оцінкою пана Гончаревського, зараз мережа нової «Мелодії» охоплює 50-55% населення України і протягом року планується її суттєве збільшення.

Нагадаємо, що у вересні 2011 року радіогрупа ТАВР придбала радіомережу «Дача» в холдингу Андрія Деркача (телеканал і радіо «Ера», «Киевский телеграф», «Версии»). Директором «Дачі» ТАВР призначив Соню Сотник.

Радіомережа «Мелодія» припинила існування восени 2011 року. Тоді, після втрати основних частот, які наприкінці 2010 року дісталися на конкурсі новому «Суперрадіо» (компанія «Новий обрій»), залишки мережі «Мелодії» були об'єднані з мережею «Перець ФМ».

Источник: www.tv.net.ua


Источник:
Опубликовано в категории: Новости » Музыка
21-03-2012, 22:12
код от комментариев вконтакте
код от комментариев фейсбук