НОВОСТИ

ПОПУЛЯРНЫЕ НОВОСТИ

АВТОРИЗАЦИЯ

CСЫЛКИ

На Новому буде дейтинг-шоу з Касіловою

Новий канал запускає дейтинг-шоу «Шури-амури». Проект вестиме Анастасія Касілова, яка раніше вела програму «Ексклюзив». Про це пише сайт «Медіаняня».

Планується, що «Шури-амури» з'явиться в ефірі наступного тижня. Тривалість випуску - 45 хвилин. За словами продюсера проекту Андрія Савенка, у проекті близькі люди героя чи героїні обиратимуть для них пару.

«На практиці це виглядатиме наступним чином: у нас буде сайт, де зможе зареєструватися кожен охочий. Розміщуючи анкету, він тим самим декларує, що шукає собі пару. Відвідувачі сайту, зацікавившись людиною, створюють свою анкету, позначаючи, з ким вони хочуть познайомитися», - розповів пан Савенко.

За його словами «роль першої скрипки» матимуть друзі героя. Вони проводитимуть кастинг претендентів, за результатом якого буде обрана трійка учасників, які підуть з ним/нею на побачення: «За побаченнями в режимі онлайн спостерігають друзі, які й виберуть з трьох одного претендента. Головний герой повинен сам вирішити, чи полетить він з людиною, яку вибрали для нього, в романтичну мандрівку чи не полетить».

Источник: www.tv.net.ua


Источник:
Опубликовано в категории: Новости » На телеэкране
5-03-2012, 21:20
код от комментариев вконтакте
код от комментариев фейсбук