НОВОСТИ

ПОПУЛЯРНЫЕ НОВОСТИ

АВТОРИЗАЦИЯ

CСЫЛКИ

Українсько-грузинське музичне шоу «10+10» стартує на Першому 7 квітня

Музичний телеконкурс «10+10» стартує в ефірі Першого національного 7 квітня. Шоу виходитиме в ефір щосуботи і закінчиться гала-концертом в Батумі 9 червня. Про це було оголошено 19 березня на прес-конференції, присвяченій старту проекту.

Учасниками проекту стали десять представників естради з української сторони і десять - з грузинської. Сформовано такі пари:

1) Злата Огнєвіч - Темо Саджаія;

2) Марієтта - Ото Немсадзе;

3) Наталія Валевська - Датуна Мгеладзе;

4) Наталія Бучинська - Анрі Джохадзе;

5) Шаніс - Дато Худжадзе;

6) Матіас - Софо Торошелідзе;

7) Андрій Богомолець - Ніні Бадурашвілі;

8) Віктор Павлік - Ніно Дзоценідзе;

9) Едуард Романюта - Софо Геловані;

10) Андрій Кравчук - Веріко Турашвілі.

Впродовж 10 етапів конкурсу виконавці заспівають: пісні з кінофільмів або анімаційних фільмів, грузинські пісні з репертуару напарника(напарниці), українські пісні з репертуару напарника (напарниці), зарубіжний рок, грузинські ретро-хіти, українські ретро-хіти, зарубіжний джаз, грузинські сучасні хіти, українські сучасні хіти, світові хіти.

За умовами проекту ніхто з дуетів не покине шоу до гала-концерту.

Виступи учасників оцінюватиме журі у складі двох грузинських і двох українських представників, одним з яких буде Юрій Рибчинський. Також кожної програми до складу журі приєднуватиметься представник українського чи грузинського шоу-бізнесу. Після кожного етапу журі проводитиме голосування. На гала-концерті буде визначено пару-лідера. Також відбуватиметься інтернет-голосування на сайті телеканалу, яке частково зможе вплинути на результат. Як повідомили організатори, одного переможця визначати не будуть: кожна пара матиме якийсь приз.

Раніше «Дуся» писала про підготовку цього музичного шоу, подібного за форматом до російського проекту «Две звезды». Його готують за пропозицією грузинських колег-телевізійників, які вже робили подібний телепроект з Азербайджаном.

Музичний продюсер Національної телекомпанії України Влад Багінський планував, що від України участь братимуть Ніна Матвієнко, Руслана, Таїсія Повалій. Від Грузії повинні були бути Нані Брегвадзе, Вахтанг Кікабідзе, Сосо Павліашвілі.



Источник: www.tv.net.ua


Источник:
Опубликовано в категории: Новости » На телеэкране
19-03-2012, 21:12
код от комментариев вконтакте
код от комментариев фейсбук