НОВОСТИ

ПОПУЛЯРНЫЕ НОВОСТИ

АВТОРИЗАЦИЯ

CСЫЛКИ

ТЕТ продав VoD права на «Щоденники Темного» на території Росії та СНД

Канал ТЕТ продав права на показ першого сезону циклу містичних історій «Щоденники Темного» російському провайдеру онлайн-відеоконтенту Tvigle Media. Про це повідомляє прес-служба ТЕТу.

Телеканал передав команії VoD права на територіях Росії і всього СНД.

Як зазначається, це перша операція з продажу прав на контент власного виробництва каналу ТЕТ за 20 років.

«"Щоденники Темного" - багатосерійний продукт, заснований на нашій оригінальній і новаторській ідеї. Приємно, що наш експеримент помітили і оцінили на сусідньому ринку. Продаж VoD прав - однозначний прорив для ТЕТу. Ми довели, що наш власний продукт конкурентоспроможний не тільки в ефірі, але й має комерційний потенціал на інших територіях. Як і планували, ми освоюємо ринок new media» - каже генеральний продюсер каналу Ірина Костюк.

Уже сьогодні серії містичного циклу «Щоденники Темного» доступні користувачам VoD-сервісу з країн СНД на порталі Tvigle.ru. Українці як і раніше можуть дивитися серії «Щоденників» на сайті mystic.tet.tv.

Нагадаємо, «Щоденники Темного» - власний формат ТЕТ. Всі сюжети, представлені в «Щоденниках», засновані на незвичайних і дивних подіях, що відбуваються в місті під назвою Темне. Виробництвом циклу на замовлення каналу займається «1+1 продакшн».

Другий сезон серіалу «Щоденники темного» стартував в ефірі каналу ТЕТ 12 березня.

Источник: www.tv.net.ua


Источник:
Опубликовано в категории: Новости » На телеэкране
23-03-2012, 13:36
код от комментариев вконтакте
код от комментариев фейсбук