НОВОСТИ

ПОПУЛЯРНЫЕ НОВОСТИ

АВТОРИЗАЦИЯ

CСЫЛКИ

Телеканал ZIK запускає лінійку спеціалізованих програм

Телеканал ZIK запускає нові проекти під назвою «Дрес-код», «Здоров будь!» і «Лісовий сектор». Вони доповнять лінійку спеціалізованих програм, яка представлена свіжими проектами «Власний бізнес» і «БудЕксперт». Про це повідомляє прес-служба каналу.

Програма «Дрес-код» стартує на телеканалі ZIK найближчої неділі, 18 березня. проект розповідатиме про стиль і моду. «Програма "Дрес-код" - особистий стиліст глядача», - каже її автор Мар'яна Василик. Мета проекту - розповісти про те, як слід обирати вбрання для різних заходів: балу, театру, зустрічі тощо. Найближча програма буде присвячена Lviv Fashion Week, який відбудеться наприкінці березня.

Проект «БудЕксперт» розповідає про будівництво і ремонт. У прес-службі наголошують, що автори відмовилися від формату, коли ремонт зображають у далекому від реальності, ідилістичному стилі. «Приваблива картинка з телеекрану спонукає українського господаря вимкнути телевізор і піти ремонтувати кран на кухні. Ремонт на телебаченні - це перевтілення, яке відбувається через помах чарівної палички. При цьому затрати коштів, зусилля і часу залишаються за дужками», - каже автор програми Тетяна Гембач.

«Власний бізнес» описує особливості ведення підприємництва в Україні. Автори розповідають, як започаткувати бізнес і втриматися на ринку. Кожна програма має свою тему: книговидавництво, бізнес на кав'ярнях, пекарнях тощо. «Теми програми висвітлюється на основі досвіду конкретної людини, підприємця, який добре розуміє всі підводні течії, можливості та загрози галузі», - розповідає автор проекту Василь Масюк.

«Лісовий сектор» - програма про ліси, їхнє значення для людини та господарства країни. Кожна програма матиме вузьку спрямованість: лісозаготівля, мисливство, проблема браконьєрства. Прем'єра відбудеться сьогодні, 16 березня.

«Здоров будь!» - це «телевізійний медичний центр». Автор проекту Тетяна Козирєва, котра вже 15 років працює в галузі медичної журналістики, дасть глядачам корисні поради, розповість, як вести здоровий спосіб життя, продемонструє думку компетентних фахівців.

«Частина програм виготовляється телеканалом ZIK у співпраці з друкованими виданнями: "Власний бізнес" - у співпраці з однойменним журналом, "Лісовий сектор" - разом із газетою "Лісовик України", "БудЕксперт" - у кооперації з однойменною газетою, - розповідає генеральний продюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомов. - Ми також змінюємо формат прогнозу погоди - у програмі з'явиться ведуча на фоні оригінального графічного оформлення - та оновлюємо дитячу програму "Вечірня казка"».

У прес-службі підкреслюють, що нові програми дотримуються основної спрямованості каналу - бути близькими до щоденних турбот, із якими стикаються люди, і надавати практичну та корисну інформацію.

Источник: www.tv.net.ua


Источник:
Опубликовано в категории: Новости » На телеэкране
16-03-2012, 21:29
код от комментариев вконтакте
код от комментариев фейсбук