НОВОСТИ

ПОПУЛЯРНЫЕ НОВОСТИ

АВТОРИЗАЦИЯ

CСЫЛКИ

На знімальну групу ICTV напали у київському клубі

На журналістів ICTV напали під час зйомок у столичному клубі Crystal Hall, повідомляє сайт телеканалу.

За цією інформацією, постраждала знімальна група у складі репортера програми «Козирне життя» Тетяни Третяк, репортера програми «Максимум в Україні» Руслана Тарасова та оператора телеканалу Артура Пудака. 16 березня близько опівночі вони працювали на вечірці Ello Party, куди були запрошені організаторами. «Після запису інтерв’ю з представниками шоу-бізнесу, журналісти планували повертатися на канал. Втім, залишити клуб журналістам завадив PR-менеджер паблісіті-агенції "Secret Service" Олександр Кажиян. Чоловік підловив у коридорі журналістку Тетяну Третяк і напав на неї з кулаками, брудною нецензурною лайкою і погрозами. Головна претензія зводилася до того, що PR-менеджеру не сподобалися запитання, які журналістка ставила під час інтерв’ю», - повідомляє сайт ICTV.

Далі, за даними телекналу, нападу зазнали і колеги пані Третяк: «Коли на допомогу Тетяні прийшли колеги, Олександр Кажиян повів себе ще агресивніше, намагався розбити телевізійну камеру, накинувся на Руслана Тарасова. Охорона закладу всіляко перешкоджала зйомкам, закривала телекамеру. Після цього знімальну групу силоміць виставили на вулицю, не дозволивши навіть забрати речі з гардеробу». Як повідомляється, внаслідок інциденту Тетяна Третяк отримала синці, забої кистей рук та вивихи пальців на руках.

Після інциденту члени знімальної групи викликали для фіксації протизаконних дій та оформлення відповідних заяв наряд міліції Печерського РВ МВС України у Києві та написали відповідну заяву. Вони мають намір оскаржувати дії представників клубу за статтею 171 КК України («Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів»).

Источник: www.tv.net.ua


Источник:
Опубликовано в категории: Новости » Телевидение
18-03-2012, 13:07
код от комментариев вконтакте
код от комментариев фейсбук