НОВОСТИ

ПОПУЛЯРНЫЕ НОВОСТИ

АВТОРИЗАЦИЯ

CСЫЛКИ

«Футбол» і «Футбол+» можуть вийти на Xtra TV з 1 червня

Спортивні телеканали «Футбол» і «Футбол+» можуть цього року з'явитися на платформі Xtra TV. Домовленостей про це поки не досягнуто, але переговори ведуться.

Інформацію про перемовини «Телекритиці» підтвердив директор каналів Олександр Денисов, зауваживши: «Ми відкриті для переговорів з усіма кабельними і супутниковими провайдерами».

Директор компанії ISTIL Telecom, що управляє Xtra TV, Джим Філліпофф розраховує на успішне завершення переговорів. «Це відмінні канали, і ми сподіваємося, що все буде добре», - сказав він ТК.

Пан Філліпофф і раніше говорив про бажання здобути у свій пакет канали «Футбол» і «Футбол+», однак на той момент вони були обмежені контрактом з іншим оператором.

Нагадаємо, що «Футбол» і «Футбол+» раніше мали ексклюзивну угоду із супутниковою платформою Viasat. Нещодавно вони продовжили угоду на три роки (до 2015 року), але право Viasat на супутникову трансляцію каналів «Футбол» та «Футбол+» більше не буде ексклюзивним.

Строк дії чинної ексклюзивної угоди спливає 31 травня, а нова неексклюзивна починає діяти з 1 червня, уточнив пан Денисов. Відтак, з 1 червня «Футбол» і «Футбол+» можуть виходити ще й на інші супутникові платформи.

Зауважимо, що, 22 лютого на супутнику Amos 3 з'явився сигнал третього транспондера Xtra TV - 11222H, DVB-S, SR 30000, FEC 5/6, на якому можуть вийти нові канали. Поки що для поширення своїх п'яти тематичних пакетів з 39 каналів Xtra TV використовує два транспондери.

Источник: www.tv.net.ua


Источник:
Опубликовано в категории: Новости » Телевидение
25-02-2012, 00:41
код от комментариев вконтакте
код от комментариев фейсбук