НОВОСТИ

ПОПУЛЯРНЫЕ НОВОСТИ

АВТОРИЗАЦИЯ

CСЫЛКИ

42% дорослих жителів України регулярно користуються інтернетом

16,9 млн жителів України старше 15 років (тобто 42% дорослого населення країни) регулярно користуються інтернетом (виходять у мережу не рідше одного разу на місяць). Про це свідчать дані чергової хвилі установчих досліджень інтернет-аудиторії України, отримані в лютому-березні 2012 року, які проводить компанія InMind на замовлення Інтернет-асоціації України*.

При цьому щоденно інтернетом користуються понад 12 млн українців без урахування дітей.

За даними InMind, за рік показник проникнення інтернету в Україні виріс на 7%. Найбільше зростання спостерігається в старшій віковій категорії, а також у західному регіоні країни - там, де проникнення залишається відносно невисоким.

* Проект Opinion Software Media © - соціологічне дослідження інтернет аудиторії Україні, яке проводиться на замовлення Інтернет-асоціації України компанією InMind. Проект стартував у 2010 році. В основі його лежить юзер-центричний підхід до вимірювання поведінки інтернет користувачів - робота постійно діючої панелі користувачів, на домашні і робочі комп'ютери яких встановлено спеціальне програмне забезпечення, що фіксує відвідування ними всіх інтернет ресурсів. Специфіка панелі полягає в її повній відповідності структурі інтернет аудиторії Україні у віці 15 років і старше. Для забезпечення якості роботи панелі її учасники рекрутовані оффлайн.

Источник: www.tv.net.ua


Источник:
Опубликовано в категории: Новости » Интернет
16-03-2012, 21:29
код от комментариев вконтакте
код от комментариев фейсбук